Reviews

Mijn Kerntalentanalyse bij Janneke Kuijl is nu al twee maanden geleden en ik ben nog steeds erg onder de indruk van de gesprekken en mijn mooie verslag. Ik kan Janneke van harte als kerntalentanalyst aanbevelen.

Ella Ubbelohde, PhD candidaat

Onlangs heeft Janneke een kerntalenten analyse bij mij afgenomen. Een analyse die je meer inzicht geeft in jezelf. Soms zijn dit zaken die je eigenlijk al wel wist, maar nu hardop gezegd worden en soms word je verrast. De manier hoe Janneke dit doet is zeer prettig en professioneel. De manier hoe ze alle vragen stelt, en doorvraagt. Conclusies stelt, deze voorlegt en bespreekt. Het voelt echt als een persoonlijke waardevolle analyse die je handvatten biedt bij eventuele keuzes waarvoor je staat.

Edith Rameckers, communicatieprofessional

Uit nieuwsgierigheid deed ik bij Janneke een Kerntalentenanalyse. Ik wist vrij zeker dat ik mijn werk en leven al goed had ingericht op mijn kerntalenten en voorwaarden. Maar, ik weet ook dat er altijd ruimte is voor optimalisatie. De Kerntalentenanalyse gaf mij een aantal verassende inzichten en gelukkig ook de bevestiging dat ik op de goede weg zit. De inzichten die ik meeneem uit de Kerntalentenanalyse gaan mij helpen bij het maken van nog betere keuzes op gebied van werk en leven.

Ik vond daarbij de manier hoe Janneke de Kerntalentenanalyse afnam heel prettig. Ze nam echt de tijd, was nieuwsgierig en had duidelijk plezier in het afnemen van de analyse. Terugkijkend op de analyse wist ik echt niet wat ik kon verwachten, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik heb er een verslag aan overgehouden wat onderdeel wordt van mijn persoonlijke blauwdruk en waar ik nog met regelmaat in terug kan bladeren.

Adrienne, Gifted People

Ik heb de KernTalenten-analyse als zeer waardevol ervaren. In vergelijking met meerdere persoonlijkheidstesten/analyses die ik eerder heb gedaan, heb ik de indruk dat KernTalenten zich naast de kwaliteiten ook echt richt op waar je als persoon energie van krijgt. Doordat de analyse is gebaseerd op de activiteiten die je als kind ondernam zijn de aangeleerde factoren en kwaliteiten van ondergeschikt belang en komen de herkenbare resultaten veel meer vanuit intrinsieke factoren en kwaliteiten. Tijdens het analyse gesprek met Janneke is er daarnaast veel ruimte om samen te onderzoeken op welke punten de analyse aansluit op het zelfbeeld en welke inzichten er misschien “ondergesneeuwd” zijn geraakt.

Daarnaast biedt de KernTalenten-analyse de bonus om tijdens het invullen en het analyse gesprek weer even kind te mogen zijn.

Willem Wouter Gerritse, Organisatie adviseur en Transformatie manager

De uitkomst van de kern talenten analyse is heel treffend en verhelderend. Heel bijzonder dat er zo’n overzichtelijk plaatje wordt geschetst aan de hand van spelletjes en interesses vanuit mijn kindertijd.

Janneke heeft mij op een fijne, deskundige wijze door het proces heen geleid. Ook is het prettig dat zij geduldig op mijn vragen is in gegaan en mij met behulp van voorbeelden uitleg over mijn talenten heeft gegeven. Dit maakt het goed herkenbaar en leerzaam. Een aanrader!

Jessica P. – Trainer in zelfredzaamheid van mensen met LVG en eigenaar van Your Senses in Bloom, praktijk van krachttrainingen

Ik heb van mijn kerntalent-sessies met Janneke echt genoten. Ze gaven me nieuwe inzichten over wat mij energie geeft en hoe ik meer van mijn natuurlijke talenten zou kunnen inzetten. Een aanrader als je meer van jouw motivaties en (on)bewuste gedragspatronen wil begrijpen.

Sara H. – Global Program Manager